Het merk Teheux

Wij maken elke tas in ons eigen atelier, geheel naar Uw wensen.

Teheux, een nieuw en exclusief merk sinds 1957, maakt exclusieve handgemaakte Designer tassen en accessoires van leer. De bedrijfsfilosofie is om met een zo klein mogelijke global footprint te produceren. Het Design, de ontwikkeling en productie vinden plaats in Nederland, met name in de streek rond Den Bosch. Het leer en fournituren komen bij voorkeur uit Nederland.

Oude ambachten worden gebruikt om nieuwe designs te creëren, samen met de modernste computergestuurde machines. Hierdoor is het mogelijk om in Nederland prachtige handgemaakte dames- en herentassen te maken zonder duizenden kilometers transport naar landen met goedkope arbeid.

Tassen van Teheux worden op maat gemaakt , van de meest exclusieve  leersoorten waarbij ook  leer van exotische leersoorten zoals struisvogel , kaaiman en vissenleer van streng geselecteerde en gecertificeerde leveranciers.

Teheux dames- en herentassen kent 3 categorieën:

1.Materiaal en kleur naar keuze; een uniek product, door vrije keuze in materiaal en kleur, model in meerdere uitvoeringen.
2.Materiaal, kleur, en maat naar keuze; een speciaal maatwerk product op basis van een van de designs.
3.Materiaal, kleur, maat en vorm naar keuze ; een exclusief maatwerkproduct waarvan er een beperkte genummerde oplage beschikbaar is.

Ingrid en Marcel Teheux zijn de creatieve drijvende krachten achter dit mooie en exclusieve merk.

Wilt u meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak, door te mailen via de “contact” tab rechtsboven of te bellen: 06-12865451