Over Ons

Ingrid en Marcel Teheux zijn de creatieve drijvende krachten achter het mooie en exclusieve merk Teheux Tassen. Samen ontwerpen en maken zij deze unieke tassen

Design, vakmanschap, passie, exclusiviteit, maatwerk en een voorliefde voor de elegantie van de 50er jaren zijn de uitgangspunten voor het ontwerpen en maken van onze serie tassen.

Wat maakt tassen van Teheux uniek?

Wij zijn voortdurend op zoek naar bijzondere materialen en toepassingen om tassen van te maken. Tassen van Teheux worden voor u op maat gemaakt , van de meest exclusieve  leersoorten waarbij ook  leer van exotische leersoorten zoals struisvogel , kaaiman en vissenleer van streng geselecteerde en gecertificeerde leveranciers.

Elke tas van Teheux is een unieke tas.  Ze worden stuk voor stuk met de hand in ons eigen atelier gemaakt in kleine oplages van maximaal 4 stuks.

Niet alleen oude ambachten worden gebruikt om nieuwe designs te creëren, maar ook de modernste computer gestuurde machines.

Ook zijn we voordurend op zoek naar samenwerking met andere Designers, vakmensen en ambachtslieden om steeds weer vernieuwend te kunnen blijven